Ο Άρης επικράτησε 3-0 του Ατρομήτου στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten και επέστρεψε στις νίκες και στο σκοράρισμα έπειτα από τρεις αγωνιστικές. 
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν ο πρωταγωνιστής, καθώς σκόραρε δύο φορές στο 45+2' και στο 58', ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ιτούρμπε στο 83'. Έτσι, το ντεμπούτο του Μπούργος στον πάγκο των κιτρίνων κρίθηκε απολύτως επιτυχημένο. 
Ο Άρης βρίσκεται κοντά στη ζώνη των playoffs, καθώς έχει 33 πόντους και είναι στην 8η θέση. Σε δύσκολη θέση ο Ατρόμητος στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία. Η ομάδα του Περιστερίου είναι 13η με 17 πόντους.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης
Γκολ: 45+2, 58' Μαντσίνι, 83' Ιτούρμπε / -
Δοκάρια: - / - 
Διαιτητές: Άγγελος Ευαγγέλου, Πολυχρόνης Κωσταράς, Γεώργιος Στεφανής, 4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Κουκούλας
Κίτρινες: 48' Σούντγκρεν  / 4' Μαυρομάτης, 36' Σάλομον, 
Κόκκινες: - / - 
Οι συνθέσεις 
Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Ιτούρμπε (88' Σάκιτς), Ντιαγέ (69' Μπερτόγλιο), Μαντσίνι (69' Γκαρσία), Καμαρά 
Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας(55' Παπαδόπουλος), Καστεγιάνο (64' Τζοβάρας), Ροτάριου (64' Σπιριντόνοβιτς), Σάλομον (70' Ντένιτς), Έρλιγνκμαρκ, Μουνίθ, Κουλούρης, Κλωναρίδης(70'Άλιμπεκ)