Φλύαρος, με πολλές τελικές από απόσταση ο Άρης, δεν κατάφερε να νικήσει τους... δύο τερματοφύλακες των φιλοξενούμενων (ο Κλέιμαν αντικατέστησε τον τραυματία Παπαδόπουλο) που στήθηκαν για το μηδέν και περίμεναν τις στιγμές τους.

Οι στιγμές ήρθαν λίγα λεπτά πριν το τέλος, από ένα λάθος του Εντιαγέ στο κέντρο από όπου προέκυψε το 0-1 και από μία πίεση ψηλά από τον Βόλο, για το 0-2. 

Αν δει κανείς τη στατιστική απορεί πώς ο Άρης έφυγε ηττημένος. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι οι πιο καλές ευκαιρίες του ήταν από μακρινά σουτ, ενώ ο Βόλος αναζητούσε το πώς, έστω και μία φορά, θα μπει στην περιοχή. Ας είχε ο γηπεδούχος το 70-30 στην κατοχή, ας είχε συντριπτικά περισσότερες τελικές. Τελικά στο ποδόσφαιρο μετράει πόσες φορές θα στείλεις την μπάλα στα δίχτυα...

Να σημειωθεί ότι ο Βόλος έκανε τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: - / 80' Σοάρες , 86' Κορέα

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Περράκης, Χασάν Κούλα, Δημήτριος Παγουρτζής, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας

Κίτρινες: 63' Γκάνεα, 90+1' Ιτούρμπε / 15' Φεράρι, 34' Άλχο, 59' Μπαριέντος, 90+2' Σοάρες

Κόκκιντες: - /  -

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84’ Σάκιτς), Ασλανίδης, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (72’ Μπερτόγλιο), Ντιαγέ (84’ Μάνος), Μαντσίνι (72’ Ιτούρμπε), Γκαρσία (59’ Γκάμα), Καμαρά.

Βόλος (Μπράτσος): Παπαδόπουλος (46’ Κλέιμαν), Άλχο (73’ Πουρίτα), Ρινέρ (12’ Ρομέρο), Γκουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Ορόζ (46’ Σοάρες), Φαν Βέερτ.