Μοιράστηκαν ευκαιρίες, μοιράστηκαν και τους βαθμούς. Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 και το αποτέλεσμα φαίνεται δίκαιο, αν ρίξει μια ματιά κανείς στα 90 λεπτά του αγώνα (95 με τις καθυστερήσεις).

Δυο ευκαιρίες έχασε ο Άρης στο α μέρος, μιάμιση ο ΠΑΟΚ. Δυο και στο β μέρος οι γηπεδούχοι, άλλες τόσες οι φιλοξενούμενοι.

Γενικά το παιχνίδι είχε πάθος, δύναμη, αλλά ελάχιστες φάσεις, με τον Άρη να περιμένει να βγάλει κάτι καλό με γρήγορες αντεπιθέσεις και τον ΠΑΟΚ να ελέγξει με κοντινές πάσες. Δεν τα πέτυχαν τόσο καλά. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν τις ελάχιστες τελικές παίζοντας γρήγορα, αλλά στο τέλος υποχώρησαν κι έβλεπαν τον ΠΑΟΚ να πιέζει συνεχώς. Το παιχνίδι, όμως, λήγει στο 90 συν τις καθυστερήσεις κι έτσι έμειναν κι οι δύο στο μηδέν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δικαιολογία ότι έδιναν δυνατό ευρωπαϊκό ματς στα μέσα της εβδομάδας και έχουν άλλο ένα να δώσουν πάλι την εβδομάδα που έρχεται. Οι γηπεδούχοι έχουν τη δικαιολογία ότι προέρχονταν από ήττες κι έφθασαν σε ένα ντέρμπι που δεν ήθελαν να χάσουν. Πάλι, όμως, δεν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα.

Γενικά: Οι «κίτρινοι» είχαν πιο «καθαρές» ευκαιρίες, ωστόσο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ενώ οι «ασπρόμαυροι» ήλεγξαν το ρυθμό χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Χουλιάν Κουέστα.  

Η διαιτησία του Γερμανού Μπριχ επέτρεψε το δυνατό -αλλά όχι αντιαθλητικό- παιχνίδι. Έδειξε τρεις κίτρινες, όλες στο β  μέρος κι όλες σε παίκτες του ΠΑΟΚ και δεν είχε κάποια αμφισβητούμενη φάση, αφού Άρης και ΠΑΟΚ έμπαιναν στην περιοχή με... αίτηση και πρωτόκολλο. Κάνει ένα και μοναδικό σοβαρό λάθος, στη φάση του Ζαμπά, που, όμως, στοίχισε στη συνέχεια του παιχνιδιού. Του ξέφυγε και το σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Άκπομ, που αν θεώρησε ότι δεν ήταν τίποτα έπρεπε να δείξει πλάγιο για τον... Άρη, αφού η μπάλα βγαίνει από τα πόδια του Άγγλου. Ήταν, όμως, ακριβοδίκαιος, στη φάση του Βιερίνια.

Σχετικά καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, παρά τα όσα έχουν προηγηθεί εκτός γηπέδων, αν και δεν γλιτώσαμε κάποιες απαράδεκτες ενέργειες.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: - / -

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Φέλιξ Μπριχ, Μαρκ Μπορς, Στέφαν Λουπ 4ος Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Κίτρινες: - / 57΄ Σοάρες, 59' Ζαμπά, 84' Αουγκούστο 

Κόκκινες: - / -

Άρης (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι (85’ Μάνος), Εντιαγέ (63’ Μπερτόγλιο), Ματέο (63’ Ιτούρμπε), Καμαρά.  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (76’ Φερέιρα), Τσιγγάρας (81’ Κούρτιτς), Σοάρες (65’ Αουγκούστο), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65’ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς Α., Άκπομ (75’ Τσόλακ).