Πρεμιέρα με νίκη έκανε στο νέο χρόνο ο ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε με 2-0 του ελλιπούς Παναιτωλικού αλλά δεν ικανοποίησε με την απόδοση του στο πρώτο αυτό παιχνίδι και μετά από τριών εβδομάδων απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους. 

Ο Δικέφαλος με τη νίκη του αυτή πλησίασε την ΑΕΚ στον βαθμολογικό πίνακα και συνέχισε το σερί των 6 παιχνιδιών χωρίς ήττα. 

Παρά το ότι κέρδισε δύο πέναλτι (για τα οποία δεν υπάρχει αμφισβήτηση, αφού στο πρώτο ο Σφιντέρσκι ανατρέπεται από τον Μελίσσα, στο δε δεύτερο ο Ντουάρτε, δίκην τερματοφύλακα, διώχνει την μπάλα σε πλασέ με το χέρι) ο ΠΑΟΚ με τον Κούρτιτς βρήκε δίχτυα μόνον στο δεύτερο. Επίσης, για άλλη μία φορά, σκάλωσε σε... δικό του παιδί (ο Μελίσσας κάτω από τα δοκάρια του Παναιτωλικού έκανε πολύ καλή εμφάνιση).

Έτσι χρειάστηκε να επιστρατευθεί ο... επαναπατρισθείς Τζαμπά, για τον οποίο και την υγεία του τόσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, να κάνει το 2-0 στο 90φεύγα και να επιδίδεται σε... θερμούς εναγκαλισμούς με τον Λουτσέσκου, πάνω στο χόρτο της Τούμπας...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Γκολ: 29' Κούρτιτς (πεν.), 90+2' Τζαμπά / -

Δοκάρια: - / 52' Βέργος

Διαιτητές: Σπυρίδων Ζαμπαλάς, Χασάν Κούλα, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, 4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

Κίτρινες: 55' Ροντρίγκο / 9' Μελίσσας, 15' Φλόρες, 73' Κορνέλιους,

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ  (Ραζβάν Λουτσέσκου):  Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (62' Βιεϊρίνια), Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Λύρατζης, Τσιγγάρας (70' Σβαμπ), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Μιτρίτσα (77' Σίντκλεϊ), Μουργκ (70' Ζαμπά) και Σφιντέρσκι (77' Τσόλακ).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Βργκοτς, Μαλής, Κορνέλιους, Φλόρες, Τσιγγάρας (86' Μπελεβώνης), Μπαρμπόσα (86' Μορισέϊ), Ντουάρτε (74' Καρέλης), Μεντόσα (74' Μάρτενσον) και Βέργος.