Με δύο εύστοχα πέναλτι, ο Άρης κατάφερε να περάσει νικητής από το Αγρίνιο, με 0-2 επί του Παναιτωλικού.

Όταν υπάρχει ο VAR, δεν έχεις να πεις και πολλά πράγματα. Οι γηπεδούχοι γκρινιάζουν, επειδή στο πρώτο πέναλτι ο Καμαρά φαίνεται να γλιστρά στο χόρτο και να πέφτει μόνος του και στο δεύτερο ο Μελίσσας να διώχνει πρώτα την μπάλα και στη συνέχεια να ανατρέπει τον αντίπαλό του, όμως από τη στιγμή που ο διαιτητής καταλόγισε και ο... πέμπτος διαιτητής μπροστά σε τόσα μόνιτορ ενέκρινε τις αποφάσεις του πρώτου, τότε εσύ καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς.

Φυσικά, ο Γιάννης Αναστασίου, μίλησε. Είπε ότι θέλει να δει ξανά τις φάσεις, για να κρίνει κατά πόσον είναι πέναλτι. Ο Μάντζιος μίλησε για φορμαρισμένο αντίπαλο και παραδέχτηκε ότι στο β μέρος έκανε διαχείριση, κάτω από συνεχείς αποδοκιμασίες, καθώς το γήπεδο δεν πείστηκε ιδιαίτερα πως τα πέναλτι έπρεπε να δοθούν...

Όσον αφορά το παιχνίδι, στο α μέρος ο Άρης, με φόρα από την άσπρη βούλα, ήταν καλύτερος και είχε κι άλλη μία ευκαιρία (ένα δοκάρι) να κλειδώσει από το α 45λεπτο το τρίποντο. Δοκάρια , όμως, είχε και ο Παναιτωλικός (και μάλιστα... δύο).

Στο β μέρος η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε πίσω, έκανε διαχείριση (όχι ιδιαίτερα πετυχημένη), αλλά απέναντι είχε έναν αντίπαλο που δεν μπορούσε, καθώς οι αλλαγές του Αναστασίου μείωσαν και δεν πρόσθεσαν στην προσπάθεια των γηπεδούχων.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Γκολ: - / 5' Ματίγια (πεν.), 20' Καμαρά (πεν.)

Δοκάρια: 33' Αποστολάκης, 60' Μεντόσα / 45+1' Γκάμα

Διαιτητές: Αθανάσιος Τζήλος, Βασίλειος Νικολακάκης, Άγγελος Κολλιάκος, 4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Κουκούλας.

Κίτρινες: 14' Χουχούμης / 16' Μαντσίνι, 90+3' Γκάνεα

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Μαλής, Βργκοτς(63' Μόρσεϊ), Χουχούμης, Φλόρες(84' Τσιγγάρας), Αντούνιες, Μεντόσα, Μπαρμπόσα(85' Μπελεβόνης), Ντουάρτε(63' Μάντερσον), Καρέλης(63' Βέργος).

 Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια(84' Σάκιτς), Μαντσίνι(82' Ματέο), Εντιαγέ(84' Μάνος), Γκάμα(82' Ιτούρμπε), Καμαρά(90' Λόπεθ).