Σε γιορτινούς ρυθμούς, εκτός από το κέντρο, μπαίνουν και οι γειτονιές της Θεσσαλονίκης. 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, διαμορφώνοντας μέσα από τον στολισμό ένα κλίμα χαράς και αισιοδοξίας απ’ άκρη σ’ άκρη της πόλης.

Χθες το απόγευμα φωταγωγήθηκαν κι επισήμως τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που κοσμούν κεντρικά σημεία της Β΄ και της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και των Προέδρων των δύο κοινοτήτων Κωνσταντίνου Βάβουρα και Ελισάβετ Καλαϊτζίδου. Έναν ξεχωριστό τόνο έδωσε με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Και τα φετινά Χριστούγεννα, εξάλλου, ο Δήμος Θεσσαλονίκης βρέθηκε μέσα σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμούς δίπλα στους υγειονομικούς, που εξακολουθούν να δίνουν μια μεγάλη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και του Διοικητή του νοσοκομείου Παναγιώτη Παντελιάδη άναψε χθες βράδυ και το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο του «ΑΧΕΠΑ», θυμίζοντας σε όλους το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων, που είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη.