Φωτογραφία αρχείου

Σε δυο σημεία στους δρόμους της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται σήμερα, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, έργα.

Συγκεκριμένα:

Εργασίες κοπής πρασίνου πραγματοποιούνται στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

- Δεξιά της Περιφερειακής Οδού, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού, στην κατεύθυνση προς δυτικά.

–  Επί της κεντρικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα μετά από τον κόμβο Νέας Ευκαρπίας έως τη συμβολή με την Εξωτερική Περιφερειακή, τμηματικά, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις, ταυτόχρονα.

– Δεξιά της Περιφερειακής Οδού, στο τμήμα από τον κόμβο Κωνσταντινοπολίτικων έως την αρχή του τούνελ, στην κατεύθυνση προς ανατολικά.

– Στους ανισόπεδους κόμβους Τριανδρίας (Κ8), Τούμπας (Κ9), Κωνσταντινοπολίτικων (Κ10), αρχικά στην κατεύθυνση προς ανατολικά και εν συνεχεία στην κατεύθυνση προς δυτικά, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.

Οι παραπάνω εργασίες θα εκτελεσθούν από την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 έως την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, στην κατεύθυνση προς ανατολικά κατά τις ώρες 10:00-  13:30  και στην κατεύθυνση προς δυτικά  από τις 13:30  έως τη δύση ηλίου.

Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Στην περιοχή του κόμβου με την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (Κ12), δεξιά και αριστερά, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, από την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 έως την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης εργασιών στις 7:00 π.μ..

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν τις παραπάνω ημέρες  ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.