Το εύστοχο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 90ο λεπτό, ήταν αυτό που κράτησε όρθιο τον Άρη στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». 

Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, σε αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, κι ενώ οι Κρητικοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.  

Στο α μέρος δεν είδαμε απολύτως τίποτα. Στο β ένα καλό φάουλ του Λάμπρου, προσπάθειες του Άρη να παίξει με κατοχή και τους Κρητικούς να είναι πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Η πίεση, όμως, έφερε, τελικά, ένα πέναλτι που διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Το λες και δίκαιο αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα που κράτησε την ομάδα του Νίκου Νιόπλια πάνω από αυτή του Άκη Μάντζιου, στη μάχη της εξάδας, έχοντας μάλιστα κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό που αναβλήθηκε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.  

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης

Γκολ: 16' Πασαλίδης / 90' Γκάμα (πεν.)

Δοκάρια: - / - 

Διαιτητές:  Αναστάσιος Παπαπέτρου, Άγγελος Κολλιάκος, Δημήτριος Βεργέτης 4ος Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης

Κίτρινες: 37' Γκαγέγκος, 59' Μαρινάκης, 87' Μεγιάδο / 49' Τζέγκο, 55' Σάκιτς.  

Κόκκινες: / - 

Οι συνθέσεις:  

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Πασαλίδης (64’ Γιαννούλης), Μαρινάκης, Λάμπρου (83’ Στάικος), Βούρος, Γκαγέγκος, Τοράλ (71’ Καμάου), Μεγιάδο, Καστάινιος (71’ Φαν Ντάινεν), Ντε Γκουζμάν, Μπαλογιάννης.  

Αρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Γκάνεα (46’ Λούμορ), Λέισμαν, Μπράμπετς, Τζέγκο (81’ Ματίγια), Εντιαγέ (22’ Μαντσίνι), Σάσα, Γκάμα, Ματέο (39’ Ιτούρμπε), Καμαρά (80’ Μάνος).