Με πέντε εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν- από τις 3.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (13 Δεκεμβρίου 2021), όταν οι πρώτες νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους σε πολλές περιοχές του νομού- χειριστές, οδηγοί και υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σε μια προσπάθεια η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο να διεξάγεται με ασφάλεια.

Σε ορεινές περιοχές, όπως Καστανερή, Λιβάδια και Σκρα μέχρι τα όρια του νομού με το νομό Πέλλας, σε χωριά των Κρουσσίων, καθώς και περιμετρικά της πόλεως του Κιλκίς, χειριστές και υπάλληλοι της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς, πραγματοποίησαν τις απαραίτητες εργασίες για την οδική ασφάλεια.

Εξάλλου, σε ετοιμότητα και επιφυλακή παραμένει στο σύνολό του ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς έως ότου τα καιρικά φαινόμενα ομαλοποιηθούν.

«Βρισκόμαστε συνεχώς σε πλήρη ετοιμότητα για να δράσουμε αποτελεσματικά και έγκαιρα για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων που πιθανόν να προκύψουν από την εκδήλωση καιρικών φαινομένων κατά την χειμερινή περίοδο», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, προσθέτοντας πως προτεραιότητα της Π.Ε. Κιλκίς είναι η ασφάλεια των πολιτών.-