Τρεις αλλοδαπούς διαρρήκτες -όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία - συνέλαβαν, ξημερώματα Δεύτερης μέρας Χριστουγέννων (26-12-2021), αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Καλαμαριάς και Πυλαίας που περιπολούσαν στην Καλαμαριά.

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας 35, 53 και 29 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας διέρρηξαν διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, έκλεψαν από το εσωτερικό του τέσσερα ρολόγια μεγάλης χρηματικής αξίας και, στη συνέχεια, ενώ με χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, αποπειράθηκαν, χωρίς επιτυχία, να αποκολλήσουν πακτωμένο χρηματοκιβώτιο.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό και όχημα ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων που χρησιμοποίησαν ως μέσο προσέγγισης του στόχου τους.

Από την αστυνομική έρευνα – προανάκριση προέκυψε ότι, οι δράστες, μαζί με συνεργό τους που “εκτελούσε χρέη ” τσιλιαδόρου και αναζητείται, είχαν συστήσει ομάδα με σκοπό την τέλεση κλοπών σε διαμερίσματα όπου διέμεναν άτομα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και διέθεταν χρηματοκιβώτιο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.