Ανίκανος και πάλι ο ΠΑΟΚ να κερδίσει, έχασε και από τον Ιωνικό στη Νεάπολη με 3-2, παρά το ότι, μάλιστα, προηγήθηκε στο σκορ!

Για άλλη μία φορά η ομάδα του Λουτσέσκου εμφανίστηκε ασύνδετη, χωρίς τον χαφ που να μπορεί να προωθήσει το παιχνίδι και, αν δεν ήταν κι ο Εσίτι να σώζει τα πράγματα στα αμυντικά χαφ, μπορεί να βλέπαμε και μεγαλύτερο σκορ! Οι κεντρικοί αμυντικοί των φιλοξενούμενων, με πρώτο και καλύτερο τον Βαρέλα, ήταν απόντες, ενώ ο αντίπαλος προπονητής που βάδισε σε όσα χάραξαν όλοι όσοι αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ, περιόρισε τη δράση των ακραίων και δημιουργούσε προβλήματα σε κάθε αντεπίθεση της ομάδας του.

Για άλλη μία φορά διασώθηκε ο πεισματάρης Ζίβκοβιτς, που προσπαθούσε να ξυπνήσει και τους υπόλοιπους, αλλά του κάκου. Ο Πασχαλάκης προδόθηκε ουκ ολίγες φορές, ενώ ο πολύς Μπίσεσβαρ, για άλλη μία φορά έκανε υγιεινούς περιπάτους στο χόρτο...

Οι γηπεδούχοι φαινόταν πως δεν θα κατάφερναν και σπουδαία πράγματα, καθώς άφηναν ακάλυπτους χώρους (έτσι έγινε και το 0-1, καθώς o Τέιλορ ήταν ολομόναχος όταν έκανε τη σέντρα προς τον αφύλακτο Σφιντέρσκι που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με κεφαλιά), όμως μετά το γκολ και καθώς ισοφάρισαν γρήγορα, έκλεισαν τους χώρους και, πλέον, φαινόταν βουνό για τον ΠΑΟΚ να προηγηθεί ξανά.

Κι αν το 1-1 έγινε με πολύ μεγάλη δόση τύχης, αν για το πέναλτι που έφερε το σκορ στο 2-1 φωνάζουν (άδικα, σαφώς) οι φιλοξενούμενοι, για το 3-1 τι να πουν; Για άλλη μία φορά, η άμυνά τους έδειχνε άμυνα της... αλάνας. Κατάφεραν να μειώσουν όταν ο Λουτσέσκου αποφάσισε να τραβήξει στον πάγκο τον περιπατητή Σουριναμέζο και να βάλει τον Μουργκ, αλλά ο Βαρέλα ήταν εκεί, για να κάνει το εύκολο λάθος και να σκορπίζει τρόμο στην ίδια του την άμυνα...

"Θα δείτε ποια θα είναι η αντίδρασή μου" είπε μετά το παιχνίδι ο Λουτσέσκου και την αναμένουμε μπας και είναι τέτοια που θα αφυπνίσει τον Δικέφαλο...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης

Γκολ: 20' Κάνιας, 34' Άοσμαν (πεν.), 49' Λένις / 18' Σφιντέρσκι, 60' Μουργκ

Δοκάρια: 53' Λένις / -  

Διαιτητές: Αθανάσιος Τζήλος, Ιορδάνης Απτόσογλου, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου 4ος Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης

Κίτρινες: 42' Βαλεριάνος, 61' Κιάκος / 23΄Εσίτι, 76΄Σβαμπ

Κόκκινες: - /  -

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ιωνικός(Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κάνιας (68΄ Ματσούκας), Ντάλσιο, Κιάκος (68΄ Γκοτσούλιας), Άοσμαν (77΄ Μάναλης), Λένις (88΄ Βαφέας)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λούκας Τέιλορ (72΄ Ντόουγκλας Αουγκούστο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης (85΄ Άκπομ), Σίντκλεϊ, Εσίτι (54΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Α.Ζίφκοβιτς, Σφιντέρσκι, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (55΄ Μουργκ)