Άλλη μία ισοπαλία για τον Ηρακλή που παραμένει αήττητος, όμως δεν έχει γνωρίσει την νίκη παρά μόνο σε ένα παιχνίδι.

Σε ένα ματς που κυριάρχησε η δύναμη Ηρακλής και   Ολυμπιακός Β’ «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Καυτανζόγλειο» για την 7η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2. 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε και με τις δύο ομάδες να θέλουν να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον ρυθμό του αγώνα να είναι αρκετά υψηλός. Πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Ηρακλή με την μπάλα στο σουτ του Κάκου να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Τζολάκη. 

Στην συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να απειλήσουν με τον Κίτσο στο (29’), όμως το σουτ του νεαρού άσου «έγλειψε» το δοκάρι της εστίας του «Γηραιού», ενώ στο 43’ ο Κωστής δεν κατάφερε από το ύψος του πέναλτι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημίχρονου.   

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε προσωπικές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου. Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντας αήττητες στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Χρουσιέλ, A. Παπαστεριανός, Πήλιος, M. Παπαστεριανός, Καρτσάμπας, Κάκκο (70’ Βιτίνιο), Ματίας΄Τόμας (60’ Τότσκα), Μπαστακός (80’ Κωστούλας).

Oλυμπιακός Β’: Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς (63’ Λιάτσος), Ντόι, Κίτσος, Κωστή (74’ Τσέλιος), Σουρλής, Βοΐλης (86’ Σαπουντζής)