Δυο σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν, σήμερα τα ξημερώματα, στη χώρα:
Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:48 στον θαλάσσιο χώρο σε απόσταση 1 χιλιομέτρου βόρεια-βορειοανατολικά της πόλης του Αιγίου, ενημέρωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το οποίο χαρακτηρίζει «ασθενή» τον σεισμό αυτόν.
Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, η οποία χαρακτηρίζεται «ασθενής», σημειώθηκε στις 05:43 στον θαλάσσιο χώρο 65 χιλιόμετρα νότια-νοτιοανατολικά της κοινότητας της Ζάκρου (νομός Λασιθίου), στην ανατολική Κρήτη, ενημέρωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.