Σαφώς ανώτερος ο Άρης, «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα τον Ιωνικό για την ήττα στη Νεάπολη στον πρώτο γύρο, επικρατώντας της πειραϊκής ομάδας με το ίδιο σκορ (1-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έφτασε στους 21 βαθμούς με την όγδοη νίκη της, φλερτάρει με είσοδο στην πρώτη εξάδα κι ελπίζει πάντοτε σε δικαίωση για επιστροφή των 6 βαθμών με τους οποίους ξεκίνησε το εφετινό πρωτάθλημα, ενώ το συγκρότημα της Νεάπολης έμεινε στους 14 βαθμούς και την 11η θέση. 

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι των φιλοξενούμενων. Από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι ήθελαν να έχουν την κατοχή κι έχασαν πολλές ευκαιρίες. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν πίσω και περίμεναν να φύγουν με θετικό σκορ. Έτσι, μετά από μια σειρά επεμβάσεων του Χουτετσιώτη και του Μύγα ήρθε το β μέρος όπου, στο 47΄ ο δεύτερος από σωτήρας έγινε μοιραίος ανατρέποντας τον Μαντσίνι. Για άλλη μία αγωνιστική ο Άρης πήρε(αδιαμφισβήτητο πάντως) πέναλτι και ο Καμαρά νίκησε από τα 11 βήματα τον Χουτεσιώτη στο 49΄ ανοίγοντας το σκορ και σημειώνοντας το τρίτο τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα.

Είναι φανερό σε όλους (εκτός, ίσως, των διοικούντων και του προπονητή) ότι ο Άρης χρειάζεται σέντερ φορ... Με τόσες ευκαιρίες, δεν είχε έναν άνθρωπο να απλώσει το πόδι του και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα...

Ο Άρης έχασε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν τις μετέτρεψε σε γκολ και με το 1-0 πήρε το τρίποντο.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο Κλ. Βικελίδης

Γκολ: 47' Καμαρά (πεν.) / -

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Αθανάσιος Κόλλιας, Παντελής Σπυρόπουλος, 4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

Κίτρινες: 52' Μαντσίνι, 76' Λούμορ / 25' Καμπράλ

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Λούμορ (79΄ Γκάνεα), Σάσα, Ματίγια (78΄ Μάνος), Εντιαγέ, Ιτούρμπε (65΄ Γκάμα), Μαντσίνι (88΄ Μπερτόλιο), Καμαρά (88΄ Λόπεθ).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (89΄ Βαφέας), Ρομαό (46΄ Κιάκος), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Κάνιας (89΄ Ματσούκας), Ντάλσιο, Λένις, Καμπράλ, Μάναλης.