Είναι πάντα ευχάριστο να μαθαίνεις καλά νέα για συναδέλφους. Όπως για τον φίλο και συνάδελφο Γιάννη Χατζηιωαννίδη, ο οποίος για 27 ολόκληρα χρόνια παρουσιάζει τα αθλητικά νέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της TV100 (Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης) ενώ ραδιοφωνικά τον ακούμε καθημερινά στον FM100. Από σήμερα Παρασκευή κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΔΙΑΝΟΙΑ (https://dianiapublications.com) το βιβλίο του στα βιβλιοπωλεία (Πρωτοπορία, Ευριπίδης και τις επόμενες ημέρες σε ΙΑΝΟ και Public όπως και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας). Eιναι η πρώτη συγγραφική του προσπάθεια, και το βιβλίο του «Ζάρια με τον θάνατο» είναι το πρώτο μέρος της τριλογίας που μπαίνει στην ζωή μας για την αυτοκρατορία της σιωπής. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλοτάξιδο το βιβλίο. Να ένα μικρό απόσπασμα όπως αναγράφεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου.
«Θέλω να είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σας. Για αυτό θα σας εκμυστηρευτώ κάτι. Έγραψα μια ιστορία. Είναι αρκετά σκληρή και δεν έχει καλό τέλος. Βασικά δεν έχει καθόλου τέλος. Είναι μια ιστορία για την ιερή ανδρική φιλία και για τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. Μια ιστορία γεμάτη στυλ, συμπεριφορά, σεβασμό, αφοσίωση, όραμα, μπίζνες, και κυρίως μαθήματα για φίλους και εχθρούς.
Μια ιστορία με διαχρονικής σημασίας ζητήματα, όπως η δύναμη του χρήματος, η αγάπη για την οικογένεια, η δίψα για εκδίκηση, η προδοσία, η διαφθορά, οι πιο σκοτεινές πλευρές του ανθρώπου. Μια ιστορία βγαλμένη κατευθείαν από έναν κόσμο βουτηγμένο στο αίμα, στην ασυδοσία, στην προδοσία και στην απληστία. Αλλά ο ίδιος αυτός κόσμος, είναι ένας κόσμος κανόνων και αφοσίωσης στις αρχές της «familias». Μια αφοσίωση που αδυνατεί να κατανοήσει ο περισσότερος κόσμος.

Προτιμώ να μην αναζητήσει κανείς σας τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα μέσα από την ιστορία μου. Γιατί απλά τίποτε από όσα θα διαβάσετε δεν συνέβη ποτέ. Τα γεγονότα και οι χαρακτήρες της ιστορίας μου ανήκουν στην σφαίρα της μυθοπλασίας. Όσο και αν μοιάζει τόσο αληθινή».