Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με τις τρεις να έχουν το ίδιο θέμα.

Τρεις διαφορετικές παρατάξεις Κυπρίων φοιτητών θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις σε διαφορετικά σημεία το απόγευμα και θα κατευθυνθούν στη συνέχεια στο Τούρκικο Προξενείο, στο πλαίσιο της τριήμερης διαμαρτυρίας για τη συμπλήρωση 38 ετών από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Στις 18:00 στην πλατεία Καμάρας έχουν δώσει ραντεβού μέλη της Προοδευτικής Παράταξης, ενώ την ίδια ώρα θα συγκεντρωθούν μπροστά στο Ναό της Αγίας Σοφίας φοιτητές της παράταξης «Πρωτοπορία». Στις 19:30 θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας μέλη της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών Θεσσαλονίκης.

Τέλος, στις 18:00 υπάρχει ποδηλατική καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης από τη διαδικτυακή ομάδα Gymnosophy, για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης. Μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο ζήτημα, που θα βρίσκεται σε εξέλιξη.