Με κέντρο ανύπαρκτο, ο ΠΑΟΚ κατέβηκε, απόψε, στο Περιστέρι, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και, όπως ήταν φυσικό, το μόνο που κατάφερε ήταν να αναστήσει τον Ατρόμητο και να του χαρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος προσπαθούσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα μόνον από στημένες φάσεις, ήταν απελπιστικά αργός στο κέντρο και στο κέντρο της άμυνας κι έχασε δίκαια έναν αγώνα που έπρεπε να πάρει αν ήθελε να κρατηθεί σε επαφή με την κορυφή. 

Πώς έχασε; Με δύο ηλίθιες ενέργειες: Η πρώτη λάθος του Κούρτιτς στο κέντρο που έδωσε την ευκαιρία στον Κουλούρη να πετύχει γκολ μετά από δυόμισι χρόνια! Η δεύτερη μια αχρείαστη αγκωνιά του Βαρέλα, σε φάση μέσα στην περιοχή, που έστησε την μπάλα στη βούλα για το δεύτερο γκολ του πρώην φορ του Δικεφάλου, ο οποίος πανηγύρισε το πρώτο, φιλώντας το χορτάρι -και καλά έκανε!

Ο πάγκος του Δικεφάλου άργησε να αντιδράσει, αφού φάνηκε και από την αρχή πως δεν του έβγαινε τίποτα από ό,τι είχε σχεδιάσει και, τώρα, είναι -και γι αυτόν, όπως και για τον Μάντζιο- η νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη. 

Όσο για τον χλιαρό τρόπο που έπαιζε ο ΠΑΟΚ, είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ ήταν πίσω στο σκορ και κυνηγούσε, οι παίκτες του έχουν, όλη κι όλη μία κίτρινη κάρτα (αυτήν του Βαρέλα στη φάση του πέναλτι)...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περισστερίου

Γκολ: 45' Κουλούρης, 68' Κουλούρης (πεν.) / - 

Δοκάρια: - / - 

Διαιτητές: Άγγελος Ευαγγέλου, Χασάν Κούλα, Αθανάσιος Θανασιάς 4ος Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς

Κίτρινες: 56' Κουλούρης, 76' Ντένιτς, 90+4 Κλωναρίδης / 67΄Βαρέλα

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γ.Κορακάκης): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης (84' Βασιλαντωνόπουλος), Καστεγιάνο, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης (72' Ντένιτς), Μουνίθ (84' Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (76' Kλωναρίδης).

ΠΑΟΚ (Ρ.Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο (62' Σίντκλεϊ), Κούρτιτς, Σβαμπ (62' Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (81' Εσίτι), Μπίσεσβαρ (73' Σφιντέρσκι), Άκπομ.