Ντροπιαστική βραδιά τη χαρακτήρισε ο Άκης Μάντζιος

Απίστευτη ντροπή για τον Άρη. Τον διέλυσε ο ΠΑΣ, καθώς τον βρήκε... χωρίς άμυνα και, με επτά γρήγορες αντεπιθέσεις, του κατάφερε πέντε γκολ!

Ο αποψινός είναι ένας από τους μεγαλύτερους διασυρμούς για τους Θεσσαλονικείς και, φυσικά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ο Άρης μπήκε φουριόζος στο γήπεδο, αλλά δέχτηκε νωρίς γκολ, καθώς από το κέντρο και πίσω ήταν... έμενταλ, στην πρώτη αντεπίθεση. Μπράμπετς και Δεληζήσης έχουν χάσει τον Γκάνεα που κάνει το 0-1. 

Ο Θεός του Πολέμου προσπάθησε να επιβληθεί, πίεζε ασφυκτικά, όμως οι σέντρες πήγαιναν στους αμυντικούς του ΠΑΣ, ενώ όποια κάθετη κι αν επιχειρήθηκε δεν είχε αποδέκτη με κίτρινη φανέλα. Ο Δεληζήσης δεν ξέρει πού να πρωτοπάει, με τον Μιλιντσεάνου στο δεύτερο γκολ του ΠΑΣ...

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κρατάνε τις πτέρυγες του Άρη στο κέντρο, πιέζουν στον άξονα και συνεχίζουν να περιμένουν την αντεπίθεση. Το πέτυχαν άλλες τρεις φορές σε 90'... Στο τρίτο γκολ το κέντρο της άμυνας είναι πιο αργό και από το ριπλέι και περιορίζεται στο να σηκώσει το χέρι προς τον βοηθό για να δείξει οφσάιντ. Το πέναλτι θα μπορούσε και να μην δοθεί. Δε θα άλλαζε και τίποτα. Όσο για το 5ο γκολ, είναι απαράδεκτο και για άμυνα και για επίθεση να δέχεται γκολ με σουτ από τέτοια απόσταση....

Και πώς να γίνει διαφορετικά, όταν τα άκρα της άμυνας του Άρη προσπαθούσαν να κάνουν επίθεση, ενώ το κέντρο της απλά... δεν είχε κατέβει στο γήπεδο. Αν και, πρέπει να παραδεχτούμε, ότι οι κιτρινόμαυροι παίζουν χωρίς κεντρικούς αμυντικούς από την πρώτη αγωνιστική. Όχι ότι ο ΠΑΣ ήταν η υπερομάδα. Της βγήκε ό,τι και να έκανε. Πέντε πράγματα έκανε, πέντε γκολ έβαλε... Ούτε στα καλύτερα όνειρά τους δεν είχαν δει οι Ηπειρώτες τέτοια εξέλιξη.

Το μόνο που απομένει στον Άρη είναι να κερδίσει στην Τούμπα, για να ξεχαστούν όλα.

Τεράστιες οι ευθύνες του Μάντζιου, που επί 90 λεπτά δεν βρήκε λύση. Ο Ηρακλής Μεταξάς του πήρε την ταυτότητα.

“Γι’ αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Είναι ντροπιαστική βραδιά για την ομάδα μας. Δε θυμίζει σε τίποτα τον Άρη που έχουμε δει μέχρι τώρα. Το μόνο, το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε, είναι ένα τεράστιο συγγνώμη σε όλους”, δήλωσε ο Άκης Μάντζιος

Η ταυτότητα του αγώνα

 Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: -/5′ Σνάιντερ, 35′ Μιλιντσεάνου, 54′ Περέα, 71′ Ντομίνγκεθ, 85′ Μορέιρα

Δοκάρια: - / - 

Διαιτητής: Ρόι Ράινσρεϊμπερ (Ισραήλ) Βοηθοί: Ντέιβιντ Μπιτόν (Ισραήλ), Σάγκι Μετζάμπερ (Ισραήλ) 4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) VAR: Ζιβ Άντλερ (Ισραήλ) Βοηθός VAR: (Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου)

Κίτρινες: 63′ Καμαρά/23′ Εραμούσπε, 51′ Ντομίνγκεθ, 68′ Κάργας

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Σάκιτς (46′ Σάσα), Μπράμπετς, Δεληζήσης, Γκάνεα – Τζέγκο (58′ Μάνος), Εντιαγέ (82′ Ματίγια) – Γκαρσία, Ιτούρμπε (46′ Μαντσίνι), Γκάμα – Καμαρά (82′ Λόπεθ)

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας (81′ Παντελάκης), Πίρσμαν – Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ – Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ – Περέα, Μιλιντσεάνου (64′ Μορέιρα)