Τρία άτομα έπεσαν θύματα τραυματισμού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη, με το ένα από αυτά να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως μεταφέρει σε ρεπορτάζ του του MEGA - Διαψεύδει η παραγωγή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, πρόκειται για δύο τεχνικούς και ένα κασκαντέρ του Τζέισον Στέιθαμ. Ο πρώτος τραυματισμός έλαβε χώρα στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του είναι κρίσιμη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η κλήση της οικογένειάς του στην πόλη από την παραγωγή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί τραυματίστηκε ένας οπερατέρ από έναν κασκαντέρ, όταν ο τελευταίος έκανε όπισθεν με όχημα και τον παρέσυρε.

Τέλος, ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Σε κάθε περίπτωση, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά.

Ανακριβείς χαρακτηρίζει τις πληροφορίες αναφορικά με ατυχήματα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που είναι σε εξέλιξη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η παραγωγή της ταινίας «Αναλώσιμοι 4».

Σύμφωνα με ανακοίνωση των στελεχών της παραγωγής, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτών, η παραγωγή «λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου».