Σκοτώθηκε ντελιβεράς όταν, χθες 30-10-2021 βράδυ (στις 23:50), στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε και πήγαινε παραγγελία, παρασύρθηκε από επιβατικό αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του οχήματος, ένας 21χρονος αλλοδαπός, αρχικά εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και το θύμα του, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε και συνελήφθη.

Νεκρός ανασύρθηκε ο 47χρονος ντελιβεράς, ενώ από το ατύχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση» δήλωσε στο newsit.gr, η μητέρα του θύματος.

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε», ανέφερε ακολούθως η μητέρα του διανομέα.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο