Πέταξε στο καλάθι των αχρήστων ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, όπου με λάθη στην άμυνα είδε τον Ολυμπιακό και δύο γκολ να πετυχαίνει και δυο δοκάρια!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χωρίς να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης αντέδρασε άμεσα μετά την πρώτη ευρωπαϊκή της ήττα την περασμένη Πέμπτη στην Φρανκφούρτη. Μετά από ένα χλιαρό πρώτο 20λεπτο, έπαιξε καλά για δέκα λεπτά, εκμεταλλεύτηκε λάθη στην άμυνα και πέτυχε τα δύο γκολ

Στο β μέρος, όμως, χάθηκε, κυριολεκτικά, από το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος, έφθασε την κατοχή σε δυσθεώρητα ύψη (70-30), όμως είδε κι αυτός την μπάλα να σταματά στο δοκάρι για να μειώσει, τελικά, στο 81΄ με τον Μουργκ. 

Μετά από 3 εκτός έδρας νίκες η ομάδα του Λουτσέσκου γνώρισε την πρώτη ήττα μακριά από την Τούμπα και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα, μένοντας στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. 

H ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης

Γκολ: 22' Αγκιμπού Καμαρά, 31' Μασούρας / 81' Μουργκ

Δοκάρια: 29' Ελ Αραμπί, 29' Ελ Αραμπί, 51' Αγκιμπού Καμαρά / 58' Μιχαηλίδης

Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτέκιν, Κρίστιαν Ντιτς, Έντουαρντ Μπαϊτινγκερ (Γερμανία), 4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος

Κίτρινες: 52' Ελ Αραμπί, 57΄ Καμαρά / 16' Σίντκλεϊ, 44' Μπίσεσβαρ

Κόκκινε: - / - 

Οι συνθέσεις:  

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά (70΄ Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Ροντρίγκες (46΄ Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (83΄ Κούντε), Μασούρας (83΄ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (59΄ Τικίνιο)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (60΄ Βιεϊρίνια), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Εσίτι (46΄ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (59΄ Μιτρίτσα - 79΄ Μουργκ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (59΄ Σβιντέρσκι)