Με τη "Φθινοπωρινή" δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 6:30 μμ και σε συνέχεια της επιτυχημένης "Ανοιξιάτικης" που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες, η VERGOS Auctions καθιερώνει μία νέα κατηγορία δημοπρασιών. 

Πρόκειται για δημοπρασίες οι οποίες θα πραγματοποιούνται 2 φορές το χρόνο χωρίς την παρουσία κοινού, θα προβάλλονται ζωντανά από την ιστοσελίδα του Οίκου  www.vergosauctions.com και θα περιλαμβάνουν έργα τέχνης καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών με ιδιαίτερα προσιτή τιμή εκκίνησης. 

Προσεκτικά επιλεγμένα από την έμπειρη ομάδα της VERGOS Auctions και με αρχικές τιμές που ξεκινούν από €300, η νέα κατηγορία έρχεται να καλύψει ένα κενό στην ελληνική αγορά τέχνης. Μοναδικά έργα με μεγάλες υπογραφές, γίνονται πλέον προσβάσιμα σε όλους, τόσο σε νέους συλλέκτες που ξεκινούν τώρα τις συλλογές τους όσο και στο ευρύτερο φιλότεχνο κοινό που ενδιαφέρεται να αποκτήσει πρωτότυπες δημιουργίες σε προσιτές τιμές.   . 

Στα 125 έργα της "Φθινοπωρινής" δημοπρασίας, εκπροσωπούνται μεταξύ άλλων οι καλλιτέχνες: Αλ. Ακριθάκης, Σπ. Βασιλείου, Γ. Γαΐτης, Δ. Διαμαντόπουλος, Γ. Ζογγολόπουλος, Γ. Κόττης, Γ. Μόραλης, Σπ. Παπαλουκάς, Γ. Τσαρούχης, Π. Τέτσης, Αλ. Φασιανός, Δ. Φωτόπουλος και πολλοί άλλοι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν online ζωντανά στη δημοπρασία μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας του Οίκου, καθώς επίσης και μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής προσφοράς ενώ η εξέταση των έργων θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού. 

Στη φωτογραφία του έργο του Γιάννη Τσαρούχη (1910-1989), "Τοπίο", υδατογραφία σε χαρτί, €1.500-2.000.