Τη δεύτερη νίκη του στη Stoiximan Basket League σημείωσε ο Κολοσσός H Hotels καθώς επικράτησε με 85-81 του Άρη συνεχίζοντας το σερί των τελευταίων ετών στο «Nick Galis Hall».

Με 19 ασίστ και σωστές επιλογές στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ρόδου κατάφερε για πέμπτη συνεχόμενη φορά να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την έδρα του Άρη. Οι Στεφάν Μομίροφ με 19 πόντους, Κιμ Τιλί με 17 και Σον Μίλερ με 16 και 10 ριμπάουντ ήταν οι πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους. Για τους «κίτρινους» στους 33 σταμάτησε ο Ολιβιέ Χάνλαν αλλά δεν ήταν αρκετοί για να φτάσουν στη δεύτερη νίκη τους.

Μετά τον αγώνα, ο Γιάννης Καστρίτσης τόνισε: «Χάθηκε από την άμυνα, ήταν εμφανές από την αρχή ως το τέλος πως δεν είχαμε την προσέγγιση που έπρεπε. Λέω από την άμυνα γιατί αυτή είναι η ταυτότητα της, να βγάζει ενέργεια, να παίρνει ριμπάουντ και να εκτελεί. Δεν τα καταφέραμε επιθετικά και μοιραία παρασυρθήκαμε στην επίθεση».

Δεν έφτανε η ήττα για τον ΑΡΗ ήρθε και ο τραυματισμός του Όμηρου Νετζήπογλου για να βαρύνει περισσότερο το κλίμα. Ο νεαρός άσος του ΑΡΗ βρέθηκε στο παρκέ με 3΄και 57΄΄ να απομένουν για το τέλος του αγώνα και πέρασε εκτός παιχνιδιού, έχοντας έντονους πόνους. Μετά την λήξη του αγώνα έφυγε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια του Αλεξανδρείου, με τους «κίτρινους» να αγωνιούν περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί για να φανεί ακριβώς πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για βαρύ διάστρεμμα κάτι που σημαίνει λογικά εκτός για δύο εβδομάδες κάτι που σίγουρα σημαίνει πως θα χάσει τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 39-38, 57-67, 81-85

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Τσολάκος, Θεονάς

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης (Γιάννης Καστρίτης): Κάουαν 21 (2) , Νετζίπογλου 3 (1), Ουίλιαμς 11 (2), Χάνλαν 33 (4), Κώττας 4, Τζούστον, Καμάρας, Φίνκε 8 (2), Πουλιανίτης 1, Λόκετ

Κολοσσός Ρόδου (Ηλίας Καντζούρης): Ξανθόπουλος 7, Μέσιτσεκ 5 (1), Μομίροφ 19 (5), Ουίλιαμς 7, Μαργαρίτης 3, Μπιλλής, Μίλερ 16, Τιλί 17 (1), Χατζηδάκης 5, Σλαφτσάκης 5 (1), Ποτ 1