Έναν 23χρονο συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, επειδή βίαζε ανήλικη με την οποία είχε -εδώ και τρεις μήνες- σχέση, μαγνητοσκοπούσε τον βιασμό και, στη συνέχεια, την εκβίαζε ότι, αν δεν ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις του, θα την... έβγαζε στα σόσιαλ!

Μάλιστα είχε αναρτήσει στους λογαριασμούς του στα σόσιαλ μίντια ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας και, όταν οι γονείς της, που έμαθαν το τι γινόταν, του ζήτησαν να την αφήσει ήσυχη, τους εκβίαζε και αυτούς με τον ίδιο τρόπο: Ότι θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες!

Μη έχοντας άλλο δρόμο, οι γονείς κατήγγειλαν στην αστυνομία τον 23χρονο σύντροφο της ανήλικης  για βιασμό σε βάρος της, απειλή διαρροής βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο εμφαίνονταν σε προσωπικές τους στιγμές,  πορνογραφία ανηλίκων, απλή σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος οικογενειακού περιβάλλοντος.

Ο 23χρονος συνελήφθη και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο ζευγάρια χειροπέδες, δυο κινητά τηλέφωνα, λάπτοπ, δυο USB sticks, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία κάμερα.

Σημειώνεται ότι, από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον κατασχεμένο φορητό υπολογιστή, βρέθηκαν αρχεία φωτογραφιών που απεικονίζουν την παθούσα με τον δράστη σε προσωπικές στιγμές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.