Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς,  από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και  θα διαρκέσουν  μία ακόμη εβδομάδα.

 Πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων και των τεχνικών, κλαδέματος και κοπής αυτοφυούς βλάστησης επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στο τμήμα από τα όρια του νομού (γέφυρα Αγ. Παντελεήμονα) έως τον οικισμό του Πετρωτού.  

 Οι εργασίες θα διαρκέσουν μία ακόμη εβδομάδα, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  Πραγματοποιούνται, όπου απαιτηθεί, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ενώ σε άλλα σημεία οι εργασίες πραγματοποιούνται στο έρεισμα.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Επίσης, εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από τον κόμβο Κ13 έως τη διασταύρωση του αεροδρομίου «Μακεδονία», από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, κατά τις ώρες 8.30 – 18.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Φωτογραφία αρχείου