Τέσσερις υγειονομικοί στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, ελέγχονται για εμπλοκή στην υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Φέρονται να έχουν συγγενική ή φιλική σχέση με την διοικητική υπάλληλο στο Παλαμά Καρδίτσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία από τις υπαλλήλους του "Γεννηματάς" είναι η αδερφή της.
Για το περιστατικό έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ελέγχονται και τρεις υγειονομικοί από το Κέντρο Υγείας Κοζάνης, επίσης για χρήση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού.
Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είπε από το βήμα της Βουλής ότι «υπάρχουν παράνομα πιστοποιητικά και σε άλλες περιφέρειες». Οι πληροφορίες θέλουν έρευνες να γίνονται σε Σαντορίνη και Ικαρία.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.