Έστω και με το ζόρι, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη μέσα στην Τρίπολη, επί του τοπικού Αστέρα με 0-1 και ψιλοδιόρθωσε τη ζημιά της 1ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Λουτσέσκου πάλι δεν ήταν πειστική. Μάλιστα, αν δεν ήταν κι ο Πασχαλάκης, τα πράγματα μάλλον θα ήταν διαφορετικά. Πάντως στο ποδόσφαιρο... παίζουν και οι τερματοφύλακες.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με εύστοχο πέναλτι του Βιερίνια κι είχε και κάποιες καλές ευκαιρίες να διπλασιάσει το σκορ. Ήταν κάπως αργός (για άλλη μία φορά) και χρειάστηκε η είσοδος του Εσίτι για να ηρεμήσουν τα χαφ στο διάστημα που οι γηπεδούχοι πίεζαν. Απέκτησε ταχύτητα στο... τέλος, με την είσοδο του Ζίβκοβιτς και του Άκπομ.

Τον Αστέρα τον λες και άτυχο. Ειδικά όταν ο Μπαράλες είδε την μπάλα να περνά, για μια φορά, τον Πασχαλάκη, να πηγαίνει στο οριζόντιο και να καταλήγει στην... αγκαλιά του πορτιέρο του ΠΑΟΚ που, εκείνη την ώρα έψαχνε να δει πού είχε πάει η στρογγυλή θεά! Στο πέναλτι το λάθος του "δράστη" Κανελλόπουλου δεν έχει προηγούμενο: Ο Μπίσεσβαρ έχει βγει από τη φάση κι ο παίκτης του Αστέρα τον ανατρέπει με μαρκάρισμα χαμηλά... Δεν πλήρωσε, όμως, άλλα δύο λάθη στην άμυνά του.

Καλύτερος από τον ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης, ενώ από τους γηπεδούχους ο Μπαράλες.

Μέτρια η διαιτησία του Μανούχου. Στο πέναλτι χρειάστηκε τον VAR.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Γκολ: - / 24' Βιερίνια (πέν.)

Δοκάρια: 86' Μπαράλες / - 

Διαιτητές: Ευάγγελος Μανούχος, Πολυχρόνης Κωσταράς, Χρήστος Μπαλτάς, 4ος Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς

Κόκκινες: - / -

Κίτρινες: 16' Κανελόπουλος, 77' Σανταφέ / 42' Σβαμπ, 69' Μιχαηλίδης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Άλβαρεζ(82' Μπενίτο), Καστάνιο, Ατιένζα, Καρμόνα(66' Γκατσία), Κανελλόπουλος(66' Σανταφέ), Βαλιέντε, Σίτο(66' Γκόμεζ), Καπίγια(82' Τασουλής), Ρεγκίς, Μπαράλες.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Βιερίνια (53' Ροντρίγκο), Κούρτιτς, Σβαμπ (72' Εσίτι), Μίτριτσα (78΄ Αουγκούστο), Μπίσεσβαρ, Μουργκ (79' Ζίβκοβιτς), Σφιντέρσκι (78' Άκπομ).