Χιλιάδες ήταν οι αρνητές των εμβολίων οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία, σήμερα το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη.

Πρώτα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Λευκού Πύργου. Από εκεί, περίπου 6.000 άτομα, πραγματοποίησαν πορεία μέσω των κεντρικών δρόμων, με αποτέλεσμα η Τροχαία να αλλάζει, συνεχώς, την κυκλοφορία των οχημάτων.

Κάποιοι κατευθύνθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, στη λεωφόρο Στρατού. Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα, ενώ τραγούδησαν και τον Εθνικό Ύμνο. Παρέμειναν στο σημείο περίπου 20 λεπτά και συνέχισαν την πορεία τους προς τον Λευκό Πύργο.

Στη συγκέντρωση αρκετοί μοίραζαν προκηρύξεις υπέρ του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη. Προηγούνταν ένα πανό στο οποίο αναγράφονταν "Οργανωτής Ελληνικός Λαός", ενώ οι περισσότεροι κρατούσαν ελληνικές σημαίες. Άλλοι φορούσαν μπλουζάκια με τον ήλιο της Βεργίνας. Οσο για μάσκες, αυτοί που τις φορούσαν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια παρόμοιας πορείας, σημειώθηκαν επεισόδια και η αστυνομία έκανε χρήση χημικών. Επίσης, αντιεμβολιαστές προπηλάκισαν γιατρούς του Θριάσιου.