Τελευταία ευκαιρία σήμερα έχουν γονείς και κηδεμόνες για την υποβολή των αιτήσεων για την εξασφάλιση μιας δωρεάν θέσης φιλοξενίας των παιδιών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠμεΑ στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Η προθεσμία, μετά την παράταση ολίγων ημερών που δόθηκε, λήγει οριστικά σήμερα Κυριακή 8 Αυγούστου, στις 12 τα μεσάνυχτα, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέσω της πλατφόρμας της ΕΕΤΑΑ.

Για την περίοδο 2021-2022 ο δήμος Νεάπολης-Συκεών εξασφάλισε 1.182 πιστοποιημένες θέσεις δωρεάν φιλοξενίας στους Βρεφονηπιακούς-Παιδικούς Σταθμούς, 3.568 δωρεάν θέσεις στα ΚΔΑΠ και 100 θέσεις στα ΚΔΑΠμεΑ, που το σύνολό τους (4.850) διατηρεί το δήμο σταθερά στην πρώτη θέση πανελληνίως, φιλοδοξώντας να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες όλων των οικογενειών. 

Οι αιτήσεις για τους Βρεφονηπιακούς-Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠμεΑ υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (www.eetaa.gr – www.paidikoi.eetaa.gr). Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet).