Μπορεί στην 9η ιστιοδρομία να κατέλαβε την 19η θέση και προσωρινά να βγήκε εκτός της προνομιούχου δεκάδας, ωστόσο στην 10η και τελευταία κούρσα, η Βασιλεία Καραχάλιου αναδείχθηκε 8η και εξασφάλισε την συμμετοχή της στον αγώνα μεταλλίου που θα γίνει την Κυριακή (1/8)!
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα έχει έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο στα Laser radial και όλα αυτά, στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στην κορυφή η Άννε Μαρί Ρίντομ από τη Δανία με 64 βαθμούς ποινής, δεύτερη είναι η Μαρίτ Μπουβμέεστερ από την Ολλανδία με 71 β.π. και τρίτη η Σουηδή Ζόζεφιν Όλσον με 79 β/π, ενώ η Κύπρια Μαριλένα Μακρή ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στην 33η θέση με 227 β.π.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.