Πρόσφατα η ιαπωνική μάρκα κυκλοφόρησε δύο νέα καταδυτικά μοντέλα Frogman, τα οποία διαθέτουν αναλογικό καντράν και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με συνδέσμους ρητίνης για εξοικονόμηση βάρους. Ως μέρος της επαγγελματικής σειράς Master of G της G-Shock, και τα δύο διαθέτουν έναν μηχανισμό επέκτασης στο κούμπωμα του μπρασελέ, ο οποίος τους επιτρέπει να φορεθούν πάνω από στολές κατάδυσης.
Ένα από αυτά είναι το GWF-A1000C, το οποίο διαθέτει κάσα που είναι ενισχυμένη με ίνες άνθρακα και προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και αντοχή στο νερό – είναι πιστοποιημένη με τα κριτήρια ISO για κατάδυση στα 200 μέτρα -, μπλε στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη ιόντων, μπλε καντράν, κίτρινο δείκτη των δευτερολέπτων, δύο υποκαντράν για τους χρόνους κατάδυσης και τις παλίρροιες, και φωσφορίζοντες δείκτες και ενδείξεις για μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα σε μεγάλα βάθη.
Όσον αφορά τις υπόλοιπες λειτουργίες, το ρολόι διαθέτει Bluetooth, το οποίο επιτρέπει τον συγχρονισμό με την εφαρμογή G-Shock Connected, αλλά και την ρύθμιση Tide Point, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από μια λίστα 3.000 καταδυτικών σημείων σε όλο τον κόσμο ή ακόμη και να προσθέσουν ένα νέο.