Τους τρεις νεαρούς που φέρονται ότι είναι οι υπεύθυνοι για επεισόδιο μεταξύ φιλάθλων εντόπισαν, μετά από έρευνα που συνεχίζεται, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δυο Έλληνες, 26 και 30 χρόνων κι έναν 24χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, εμπλέκονται σε περίπτωση επίθεσης με ληστεία που έλαβε χώρα σε βάρος οπαδών ομάδας της πόλης, στην περιοχή της Πολίχνης, την 01 Απριλίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος κι ο 24χρονος, μαζί με άλλα άτομα, που φοροόυσαν κουκολύλες, για διαφορές μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων που υποστηρίζουν, έστησαν καρτέρι κι επιτέθηκαν, με ρόπαλα και πέτρες, σε βάρος οπαδών άλλης ομάδας της πόλης. Έγδυσαν έναν από αυτούς και τους έσπασαν τα αυτοκίνητά τους! Στη συνέχεια, ο 30χρονος, ανάρτησε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες που αποτύπωναν την επίθεση με τον ξυλοδαρμό δύο ατόμων, καθώς και τα ρούχα που άρπαξαν. Η ανάρτηση συνοδευόταν από οπαδικά σχόλια εκ μέρους του χρήστη του συγκεκριμένου προφίλ, που επιδοκίμαζαν την επίθεση, παροτρύνοντας, υποκινώντας και ενθαρρύνοντας με τον τρόπο αυτό τη διάπραξη αδικημάτων που υπάγονται στο Νόμο περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού. 

Εναντίον των τριών σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.