Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα, στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Και, όχι, δεν ήταν γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας, αλλά... η πραγματικότητα!

Όλα άρχισαν όταν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαπίστωσαν ότι νεαροί που επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο πέρασαν με κόκκινο σε παράδρομο της περιφερειακής οδού. Τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, αλλά αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα.

Τότε άρχισε μια απίστευτη καταδίωξη, καθώς οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν με τι είχαν να κάνουν. Στήθηκαν μπλόκα, αλλά οι νεαροί έπεσαν πάνω σε περιπολικό, με ταχύτητα, για να διαφύγουν. Ο οδηγός, όμως, μετά τη σύγκρουση, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και... κατέληξε σε υπαίθριο πάρκινγκ, το οποίο βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από τον δρόμο!

Κλήθηκε ασθενοφόρο, όμως, οι τέσσερις νεαροί δήλωσαν πως δεν είχαν τίποτα και αρνήθηκαν τη συνδρομή των τραυματιοφορέων. 

Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα που οι τρεις νεαροί είχαν κλέψει από σούπερ μάρκετ περιοχής της ανατολικής Θεσσαλονίκης, τα οποία και αποδόθηκαν στη Διευθύντρια του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

H φωτογραφία είναι από το αρχείο