Στις φυλακές Γρεβενών οδηγήθηκε ο 50χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι, για έξι χρόνια, βίαζε την ανιψιά του, που, τότε, ήταν μόλις 9 ετών.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε σε πόλη της Γερμανίας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Ανακριτή Θεσσαλονίκης, καθώς εναντίον του είχε εκδοθεί Ένταλμα Προσωρινής Κράτησής του.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, που σήμερα είναι 17 ετών, από το 2013 μέχρι και το 2019 έζησε την απόλυτη φρίκη. Παιδί χωρισμένων γονιών, από τους οποίους είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια, ζούσε με τη γιαγιά της στη Θέρμη. Εκεί, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, ο θείος της, για έξι συνεχή χρόνια, από την ηλικία των εννέα ετών ως τα 15, τη βίαζε. 

Σήμερα, στα 17 της χρόνια, η κοπέλα ζει πλέον στο εξωτερικό. Βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει ό,τι γινόταν όταν ήταν παιδί.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που αφορά στα αδικήματα του βιασμού, κατάχρησης ανηλίκων όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη.  Με βάση τη δικογραφία εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.  

Μετά την απολογία του στον Ανακριτή, οδηγήθηκε στις φυλακές.