Με κορωνοϊό διαπιστώθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Το ανακοίνωσε ο ίδιος στους προσωπικούς του λογαριασμούς στις Ιστοσελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όπως αναφέρει, αν και χθες το πρωί πριν εμφανιστεί στον Antenna από το στούντιο του σταθμού έκανε τεστ και ήταν αρνητικό, το βράδυ ανέβασε πυρετό και, πλέον, είναι θετικός στον ιό.

Δείτε τι έγραψε:

"Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά".