Το 2021 η Omega αποκάλυψε αρκετά νέα μοντέλα, και ένα από αυτά είναι το Omega Seamaster Diver 300M Black Black, ένα ολόμαυρο μοντέλο που είναι αρκετά δελεαστικό και θεαματικό χάρη στην μονοχρωμία του. Το νέο Seamaster Diver 300M Black Black διάθετει κάσα με διάμετρο 43,5 mm κατασκευασμένη από μαύρο κεραμικό οξειδίου του ζιρκονίου, ένα ανθεκτικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε και στην στεφάνη, στην βιδωτή κορώνα και στην βαλβίδα διαφυγής ηλίου στην θέση 10.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό παρατηρείται στην αμφίδρομη στεφάνη, όπου οι ενδείξεις της καταδυτικής κλίμακας διαθέτουν ένα ιδιαίτερο φινίρισμα που δημιουργήθηκε μέσω μια διαδικασίας με λέιζερ. Όσον αφορά το καντράν, είναι κατασκευασμένο από μαύρο κεραμικό, διαθέτει το διάσημο κυματοειδές μοτίβο της συλλογής και δεν περιλαμβάνει το παράθυρο της ημερομηνίας, κάνοντας το να δείχνει ακόμα πιο ισορροπημένο.
Δεν υπάρχουν εκπλήξεις στην καρδιά του ρολογιού: ο Omega Co-Axial Master Chronometer Calibre 8806, o οποίος προσσφέρει 55 ώρες αυτονομία, είναι πιστοποιημένος με METAS, πράγμα που σημαίνει ότι η κίνηση και η κάσα περνούν από την πιο αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης (που γνωρίζουμε) στην αγορά.