Μια είδηση που έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, και αρκετοί σκέφτονται να πάνε ταξίδι στην Ιταλία, πριν τελειώσει το Euro 2020. Το Euro 2020 έχει καθηλώσει τους Ιταλούς στην τηλεόραση καθώς η Εθνική τους Ομάδα φαίνεται μεταξύ των φαβορί για το τρόπαιο, γεγονός που έχει φέρει όμως και την αντίδραση των συντρόφων τους.

Σύμφωνα με έρευνα του Gleeden, μιας γνωστής ιταλικής ιστοσελίδας για εξωσυζυγικές συναντήσεις, οι γυναικείες εγγραφές στην πλατφόρμα της αυξήθηκαν κατά ένα ποσοστό της τάξης του 46%, αφότου ξεκίνησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η έρευνα επισημαίνει μάλιστα ότι από τις 10 έως τις 16 Ιουνίου 2021, το 32% των Ιταλίδων γυναικών που είχαν εγγραφεί στο Gleeden δήλωσαν ότι θα ήθελαν να επωφεληθούν από τους αγώνες της Εθνικής Ιταλίας για να περάσουν μερικές ώρες συντροφιά με τον εραστή τους.

Τώρα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να βγουν ένα βράδυ μόνο με φίλες, οι Ιταλίδες σκοπεύουν να επωφεληθούν από κάθε λεπτό πλεονεκτήματος που το πολυαναμενόμενο ποδοσφαιρικό γεγονός μπορεί να τους προσφέρει ως δικαιολογία, για να γνωριστούν με άλλα άτομα.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων Ιταλία-Τουρκία και Ιταλία-Ελβετία, στις 11 και 16 Ιουνίου, σχεδόν 8 στις 10 γυναίκες δήλωσαν ότι συνδέονταν συχνότερα στο Gleeden, εκμεταλλευόμενοι την προσήλωση του συντρόφου τους στον αγώνα για να κάνουν νέες γνωριμίες.