Συνελήφθη 20χρονος ο οποίος μετέφερε αλλοδαπούς τους οποίους είχε φορτώσει σε Ι.Χ.. Μάλιστα, για να χωρέσουν οι επτά αλλοδαποί, έβαλε τους δύο στο... πορτ μπαγκάζ!

Τον συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Τον εντπόπισαν στον κόμβο του Γηροκομείου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας. Όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, ο 20χρονος ανέπτυξε ταχύτητα κι άρχισε μια τρελή καταδίωξη.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς κι ο νεαρός οδηγός προσπάθησε να διαφύγει μέσα στα χωράφια. Οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν και, παρά το ότι πάλεψε μαζί τους, τελικά συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, για παράνομη μεταφορά - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.