Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ανέβασαν στροφές στην σημερινή προπόνηση με την οποία συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον τελικό του Σαββάτου (22/5) κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ανεβάζουν στροφές για τον τελικό του κυπέλλου και η σημερινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο κομμάτι της τακτικής και της προπονητικής κορύφωσης πριν τον τελικό του Σαββάτου. Στο ξεκίνημα οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν μία σειρά από δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής με συγκεκριμένες οδηγίες, ενώ στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδειξε μέρος της τακτικής προσέγγισης του τελικού», αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.
Εκτός από τον τραυματία Ίνγκι Ίνγκασον ο Γκαρσία δεν υπολογίζει και στον Άντριαν Περέιρα, ο οποίος για άλλη μία μέρα παρέμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.
Αυριο Πέμπτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.
Η αποστολή του Δικεφάλου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και δεν θα προπονηθεί στην Αθήνα. Ο Πάμπλο Γκαρσία και κατά πάσα πιθανότητα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου την Παρασκευή στη 13:00. Αντίθετα, η ομάδα του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς και έναν παίκτη της ομάδας, επέλεξε να μιλήσει την Πέμπτη (20/5) στις 10:30.