Σε τέσσερα σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιούνται, σήμερα, έργα:

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το διάστημα  από τη Δευτέρα 10 Μαΐου έως τις 30 Μαΐου 2021 (από Δευτέρα έως Παρασκευή). 
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών στο ρεύμα εξόδου από τον κόμβο του εμπορικού κέντρου  “COSMOS”  έως τον κόμβο Μουδανίων.
Θα απασχοληθούν τα εξής 2 συνεργεία:
Α) κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών από τα ερείσματα στα δεξιά της οδού
Β) επισκευής του ασφαλτικού τάπητα τόσο στο αριστερό, όσο και στο δεξί ήμισυ της οδού
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη χρονική περίοδο από τις 10/05/2021  έως τις 30/05/2021, από  Δευτέρα έως  Παρασκευή, τις ώρες από τις 7.00 έως τις 19.00, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Κατά την υλοποίηση των εργασιών θα αποκλείεται η δεξιά ή η αριστερή λωρίδα  σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη τους. Οι κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται όπως προβλέπεται και σύμφωνα με τις σχετικές Αποφάσεις.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή Οδό  23 (από συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία - Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 10 Μαΐου  έως και την Παρασκευή 14 Μαΐου  2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της Επαρχιακής οδού 23 (από συμβολή Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά).

 Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 10/05/2021 έως και την Παρασκευή 14/05/2021, από τις 7.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εργασίες συντήρησης στην 17η Επαρχιακή Οδό «Σοχού- Πολυδενδρίου- Ασκού» θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου έως και την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών καθώς και καθαρισμού του ερείσματος της 17ης Επαρχιακής Οδού «Σοχού - Πολυδενδρίου - Ασκού», από τον οικισμό Πολυδενδρίου έως τον οικισμό Σοχού. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 05/05/2021 έως και την Παρασκευή 07/05/2021 και από τη Δευτέρα 10/05/2021 έως και την Παρασκευή 14/05/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με  ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.30 π.μ..

Ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς  θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων. 

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, από τη Χ.Θ. 1+600 μέχρι την πρώτη είσοδο του οικισμού Πενταλόφου.

Οι εργασίες άρχισαν την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων.  Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ενώ σε άλλα σημεία οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο έρεισμα. Η ώρα έναρξής τους θα είναι στις 7:00 π.μ..