Σε τρία σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιούνται, σήμερα, έργα:

Εργασίες συντήρησης στις παράπλευρες οδούς της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος, όπου αυτό είναι απαραίτητο, στις παράπλευρες οδούς της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανίων, από την οδό Τομπάζη έως την οδό Μ. Αντύπα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν αλληλοδιαδόχως, τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο δίκτυο, από την Τετάρτη 05/05/2021 έως και την Παρασκευή 07/05/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες από τις 7.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ..  

Εργασίες συντήρησης στην 17η Επαρχιακή Οδό «Σοχού- Πολυδενδρίου- Ασκού» θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 7 Μαΐου και από τη Δευτέρα 10 Μαΐου έως και την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών καθώς και καθαρισμού του ερείσματος της 17ης Επαρχιακής Οδού «Σοχού - Πολυδενδρίου - Ασκού», από τον οικισμό Πολυδενδρίου έως τον οικισμό Σοχού. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 05/05/2021 έως και την Παρασκευή 07/05/2021 και από τη Δευτέρα 10/05/2021 έως και την Παρασκευή 14/05/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με  ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.30 π.μ..

Ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς  θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων. 

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, από τη Χ.Θ. 1+600 μέχρι την πρώτη είσοδο του οικισμού Πενταλόφου.

Οι εργασίες άρχισαν την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων.  Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ενώ σε άλλα σημεία οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο έρεισμα. Η ώρα έναρξής τους θα είναι στις 7:00 π.μ..