Έμπορος κοκαΐνης αποφάσισε να κινηθεί από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, κι αυτό του στοίχισε ακριβά: Εντοπίστηκε με τα ναρκωτικά κοντά στα διόδια Νέων Μαλγάρων και συνελήφθη.

Πρόκειται για 31χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης. Τον παρακολουθούσαν εδώ και καιρό, καθώς είχαν την πληροφορία ότι έφερνε κοκαΐνη ως μέλος κυκλώματος που δρούσε στη χώρα μας. Αναλάμβανε, μάλιστα, να πουλήσει τα ναρκωτικά σε Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά.

Ο 31χρονος, κινούμενος με φορτηγό αυτοκίνητο, εντοπίστηκε, το βράδυ της 29-04-2021, σε πάρκινγκ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.  

Σε έλεγχο που του έγινε, αλλά και σε έρευνες που ακολούθησαν στο φορτηγό που οδηγούσε και στο σπίτι του, σε περιοχή του νομού Πέλλας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Πέντε κιλά και 645 γραμμάρια κοκαΐνης συσκευασμένα σε πέντε δέματα και τοποθετημένα σε σακίδιο πλάτης

επιπλέον μικροποσότητα κοκαΐνης

χάρτινη συσκευασία που περιείχε άγνωστη, μέχρι στιγμής, ουσία

Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

τρία κινητά τηλέφωνα και τρία πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και

Χρηματικό ποσό για το οποίο η αστυνομία πιστεύει ότι σχετίζεται με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Παράλληλα, του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο, καθώς παραβίασε τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης μεταδοτικής ασθένειας.

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία