Καλύτερος ο ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κέρδισε 2-0 τον Άρη και τον άφησε να φωνάζει και για τα δύο γκολ που δέχτηκε, χωρίς, πάντως, οι φιλοξενούμενοι, να ΄χουν κάνει το παραμικρό σε 96 λεπτά αγώνα...

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μουδιασμένοι,  από το πρώτο λεπτό όποτε έβλεπαν τους γηπεδούχους στην επίθεση φαίνονταν μπερδεμένοι και κατάφεραν να καταγράψουν σε όλο το παιχνίδι μόλις 4 σουτ, από τα οποία τα τρία απέκρουσε ο Πασχαλάκης (τα δυο ήταν χλιαρά) και το ένα έκοψε σε κόρνερ με το... μπούτι ο Βαρέλα.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ορεξάτοι, έπαιξαν το παιχνίδι που τους αρέσει τελευταία, με το να βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση και κατάφεραν να σκοράρουν αρχικά με πέναλτι (ο Σάσα πατάει τον Κρμέντσικ που έχει, ήδη, κοντρολάρει την μπάλα) και, στη συνέχεια με πλασέ του Ζίβκοβιτς (έχει προηγηθεί μαρκάρισμα του Μιχάι για το οποίο οι φιλοξενούμενοι ζητούν φάουλ, όμως είναι σαφές ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ παίζει την μπάλα). Και οι δύο φάσεις ελέγχθηκαν από το VAR και δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ.

Η διαιτησία δεν τα πήγε καλά. Δεν έδωσε το πέναλτι και χρειάστηκε o VAR ενώ έβγαζε μάτι πως ο παίκτης του Άρη πάτησε τον φορ του ΠΑΟΚ, έχασε και τον πειθαρχικό έλεγχο: Εξαφάνισε την κίτρινη του Σάσα στο πέναλτι, την δεύτερη κίτρινη του Γκάμα στο φάουλ πάνω στον Βιερίνια, την κίτρινη του Ντούγκλας στους τσαμπουκάδες με τον Μπεναλουάν και του... Μπεναλουάν στις λεκτικές αψιμαχίες με τον πάγκο του ΠΑΟΚ, που επίσης θα ήταν δεύτερη κίτρινη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Γκολ: 69' Σβαμπ (πεν.), 90+1 Ζίβκοβιτς / -

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Διαιτητές: Αλεξέι Κουλμπάκοφ, Ντμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλίνκα, 4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Κίτρινες: 14' Μιχαηλίδης, 52΄ Σβαμπ, 77' Κρμέντσικ / 14' Μπεναλουάν, 54΄Γκάμα, 84' Μπερτόλιο .

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (62' Λύρατζης), Μπάμπα (86' Μιχάι), Σβαμπ (78' Μουργκ) , Αουγκούστο, Ροντρίγκο, Ουάρντα (62' Τσιγγάρας), Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (62' Κρμέντσικ).

Άρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σούντγκρεν (73' Μπερτόλιο), Γκάνεα, Ιωάννου (73' Μπρούνο), Ματίγια (83' Μήτρογλου), Σάσα, Γκάμα, Γκαρσία (56' Μαντσίνι), Σίλβα (55' Μάνος).