Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς που τα είχε όλα - δοκάρια, χαμένο πέναλτι, σημαντικές ευκαιρίες -  Άρης και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική των Play Off της Super League. 

Με  γκολ του Δημήτρη Μάνου (14’) προηγήθηκε η ομάδα του Άκη Μάντζιου, ισοφάρισαν με τον Κώστα Φορτούνη (82’) οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας και δύο δοκάρια νωρίτερα, με τον Μπρούνο Γκάμα να έχει άστοχο πέναλτι και δοκάρι στο φινάλε για τους γηπεδούχους!  

Το αποτέλεσμα ήταν αδιάφορο για τον Ολυμπιακό,  αλλά κακό για τον Άρη που, πλέον, περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα που αρχίζει σε λίγο μεταξύ των Δικεφάλων, θέλει νίκη στην Τούμπα την Κυριακή και νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος που, σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα, θα του δώσουν την δεύτερη θέση.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: 14' Μάνος / 82' Φορτούνης

Δοκάρια: 3' Ντρέγκερ,  19' Κάιπερς / 89' Γκάμα

Διαιτητές: Ρόι Ρεϊνσρέιμπερ, Ντέιβιντ Μπίτον, Ντβιρ Σίμον(Ισραήλ) 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Κίτρινες: 38' Μπεναλουάν / 51΄ Ραντζέλοβιτς  

Κόκκινες: - / -

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήσης (39’ Ρόουζ), Μπεναλουάν, Τζέγκο (79’ Ματέο), Σάσα, Μαντσίνι, Γκάμα, Μπερτόγλιο (69’ Σίλβα), Μάνος (69’ Ματίγια), Μαντσίνι (80’ Ιωάννου). 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ντρέγκερ (77’ Καλογερόπουλος), Σεμέδο, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής (77’ Μπουχαλάκης), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (68’ Φορτούνης), Βρουσάι (68’ Χασάν), Κάιπερς (77’ Ελ Αραμπί).