Χρειάστηκε τρία λεπτά στην αρχή του Β μέρους ο ΠΑΟΚ για να πετύχει δύο γκολ και να διαλύσει την κεφάτη αλλά αναποτελεσματική ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και να φύγει με το τρίποντο που τον έφερε στη δεύτερη θέση.
Μπορεί οι γηπεδούχοι να μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι, όμως ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που εκρουσαν τρις τον κώδωνα του κινδύνου με τον Κρμέντσικ . Κι όταν δεν τα κατάφερε στο α μέρος, ο Γκαρσία έβγαλε τον Μουργκ, πέρασε στη θέση του τον Ουάρντα κι ο ΠΑΟΚ έκανε πάρτι. Μέσα σε τρία λεπτά, ο Αιγύπτιος έκανε ασίστ για γκολ στον Κρμέντσικ και του πέρασε την πάσα για να κερδίσει πέναλτι και να κάνει το 0-2 ο Σβαμπ. 
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι και το μόνο που μπόρεσε να κάνει η ΑΕΚ ήταν να μειώσει με τραβηγμένο πέναλτι στο 90...

Η ταυτότητα του αγώνα 
Γήπεδο :ΟΑΚΑ
Γκολ: 90' Τάνκοβιτς (πεν) / 47' Κρμέντσικ, 49' Σβαμπ(πεν) 
Δοκάρια : - /-
Διαιτητές: Ιρφάν Πελίτο, Μπενάντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς, Νταβόρ Μπέλιο, 4ος Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς. 
Κίτρινες : 45' Γαλανόπουλος, 26' Σάκχοφ, 86' Τάνκοβιτς / 43' Ζίβκοβιτς, 45' Ντάγκλας, 66' Σβαμπ, 90+1' Τσιγγάρας. 
Κόκκινες: - / - 
Οι συνθέσεις :
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Νεντελτσιάρου (58΄ Τάνκοβιτς), Τσιγκρίνκι, Σβάρνας, Νταντσένκο (58΄ Βασιλαντωνόπουλος), Λόπες, Σάκχοφ (81΄ Κοσίδης), Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος (58΄ Σιμάνσκι), Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ
ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπαμπά, Ντάγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (84΄ Τζόλης), Μουργκ, Κρμέντσικ (73΄ Σβιντέρσκι).