Κοντέψαμε να κοιμηθούμε βλέποντας το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Από το 20 και μετά οι δυο ομάδες εξαφανίστηκαν (είχε και... ζέστη και ήλιο στην Τούμπα) κι εμφανίστηκαν ξανά από το 90 και μετά!

Στα λεπτά των καθυστερήσεων είχαμε κεφαλιά του Σβαμπ και σουτ του Κρμέντσικ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Διούδη και σουτ του Καρλίτος από το ύψος του πέναλτι που έδιωξε με υπέροχη απόκρουση ο Πασχαλάκης! Αν κάποιος έβλεπε αυτά τα πέντε λεπτά, ήταν σα να είχε δει ολόκληρο τον αγώνα! Οι τελικές 7-3, των δύο ομάδων, τα λένε όλα.

Αν εξαιρέσουμε τα διαιτητικά λάθη (χειρότερη διαιτησία είχαμε χρόνια να δούμε) όπου σε ένα από αυτά ο διαιτητής στέρησε τετ α τετ του Παναθηναϊκού καθώς σφύριξε φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων δευτερόλεπτα πριν πλασάρει ο Μακέντα, ενώ στο δεύτερο στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων δεν είδε ανατροπή εντός περιοχής του Κρμέντσικ, δε θα θυμόμαστε τίποτα από τα υπόλοιπα 90' του αγώνα!

Μπόλονι: Σε λίγο θα φέρουν διαιτητές από την... Μογγολία

Απορώ πού είδε ο Μπόλονι το ότι η ομάδα του έπαιξε καλύτερα από το τελευταίο παιχνίδι, όπως είπε μετά το ματς. Σε αυτό που είχε δίκιο ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ότι είπε πως "φέρνουνε ξένους διαιτητές, πληρώνουν το ταξίδι τους, αλλά για μένα είναι σαφές: Το πέναλτι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δεν ήταν πέναλτι. Η αποβολή του Μαουρίτσιο στο ίδιο παιχνίδι, δεν ήταν αποβολή. Σήμερα βλέπουμε μια κατάσταση που ήταν απολύτως σωστή και υπάρχει VAR. Πρέπει να τα σεβόμαστε αυτά", πρόσθεσε, αναφερόμενος στη φάση του οφσάιντ. Και υπογράμμισε: "Αναρωτιέμαι: Αυτοί που έρχονται είναι καλύτεροι από τους Έλληνες διαιτητές; Είδα καλύτερες διαιτησίες από Έλληνες. Με ενοχλεί το ότι φέρνουμε διαιτητές από οπουδήποτε. Όχι από Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, αλλά από χώρες με κατώτερο επίπεδο. Δε θέλω να φανώ σωβινιστής και συγνώμη που μιλάω για τη διαιτησία, αλλά τι αισθάνεται ο Έλληνας διαιτητής όταν αντικαθίσταται από διαιτητές από την Εσθνονία; Από τη... Μογγολία θα φέρουν σε λίγο", τόνισε!

Και πρόσθεσε: "Αν θέλουν να δώσουν κάπου τα λεφτά, ας τα δώσουν σε μένα, που έχω ένα Ορφανοτροφείο στην Πολωνία, να τα δώσω στα ορφανά"!

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Γκολ: - / - 

Δοκάρια: - / - 

Διαιτητές: Ματίας Γκεστράνιους, Γιαν Πέτερ Αραβίρτα, Μίκκο Αλακάρε 4ος Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης.

Κίτρινες: 45+1 Τσιγγάρας, 78' Λύρατζης / 20' Βέλεθ, 60' Ενγκμπαγκοτό, 77' Νιάς

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Λύρατζης(80' Ίνγκανσον), Αουγκούστο, Τσιγγάρας(56' Σβαμπ), Μπάμπα, Τζόλης(55' Μουργκ), Ελ Καντουρί(65' Λάμπρου), Σφιντέρσκι(46' Κρμέντσικ).

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Σανκαρέ(57' Ενγκμπαγκοτό), Μαουρίσο, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης(69' Καμπετσής), Μακέντα(88' Καρλίτος).