Η UEFA ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό ότι στις οκτώ από τις δώδεκα πόλεις που θα διεξαχθεί το eURO 2020 θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων. Ερωτηματικό παραμένουν ακόμα το Μόναχο, το Μπιλμπάο, το Δουβλίνο και η Ρώμη.
Oι συγκεκριμένες πόλεις έχουν περιθώριο έως και τις 19 Απριλίου για να ενημερώσουν την UEFA. Αν δεν επιθυμούν να φιλοξενήσουν τους αγώνες με κόσμο, είναι πολύ πιθανό η UEFA θα διεξάγει αλλού τις αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σ' αυτές τις τέσσερις πόλεις.
Μάλιστα στην Ουγγαρία στοχεύουν να γεμίσει ολόκληρο το γήπεδο της Βουδαπέστης, ενώ στην Αγία Πετρούπολη και το Μπακού τα γήπεδα θα γεμίσουν στο 50% της χωρητικότητας των επιλεγμένων γηπέδων.
Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Κοπενχάγη και Γλασκώβη επιβεβαίωσαν ότι μπορούν να δεχτούν την προσέλευση του 25 με 33% της χωρητικότητας των γηπέδων, ενώ το Λονδίνο θα δεχτεί αυστηρά το 25%.
Παράλληλα η UEFA στην ανακοίνωση της παρακαλεί τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους, τους περιορισμούς και τις απαιτήσεις (τεστ κορονοϊού, εμβόλιο κλπ.) που έχει θέσει κάθε χώρα για να περάσουν τα σύνορά της.