Τέσσερις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος αναμένονται σήμερα, Παρασκευή 02 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρέχει η ΔΕΔΔΗΕ, οι διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν:           

  • από τις 07:00 έως τις 08:30 στο δήμο Θεσσαλονίκης .  Η διακοπή περιλαμβάνει τις οδούς: Ι.Δραγουμη(απο Εγνατια ως Ερμου), Καποδιστριου, Ερμου(απο Ι.Δραγουμη ως Ελ.Βενιζελου), Εγνατια 52.
  • από τις 08:00 έως τις 12:00 στο δήμο Χαλκηδόνος και συγκεκριμένα στην περιοχή ανατολικά της Ν. Μεσήμβριας. Χωρίς ηλεκτροδότηση θα μείνουν  τα Φ/Β ΧΑΣΑΠΙΔΟΥ, ΜΥΛΟΝΟΓΛΟΥ, ΧΑΛΚΙΑΣ, ΤΟΝΑΣ, ΗΛ.ΕΝ.ΕΠΕ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ, ΦΟΠ ΔΗΜΟΥ, ΣΙΓΑΣ, ΔΕΣΦΑ ΑΕ, VODAFONE, ΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΔΕΜΕΡΤΖΗ, ΣΑΒΛΑΚΗ, ΑΓΛΑΝΙΔΗ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, ΔΑΜΑΣΚΟΥ, ΒΕΛΛΙΚΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ, ΤΕΡΖΗ, & ΓΡΑΙΚΟΥ.                           
  • από τις 08:00 έως τις 13:00 στο δήμο Θέρμης και την δημοτική ενότητα Βασιλικών . Από την διακοπή επηρεάζονται οι καταναλωτές που βρίσκονται στις ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ και ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟΥ συμπεριλαμβανομένων και όλων των Φ/Β ΣΤΑΘΜΩΝ -Αρδευτικών και ποιμνιοστασίων. Στην συγκεκριμένη διακοπή συμπεριλαμβάνεται και ένα τμήμα της ΔΚ ΣΟΥΡΩΤΗΣ από τον ΟΤΕ - Στεγνοκαθαριστήριο προς ΒΑΣΙΛΙΚΑ.                
  • από τις 08:00 έως τις 14:00 στο δήμο Χαλκηδόνος. Χωρίς ηλεκτροδότηση θα μείνει όλη η περιοχή του Ξηροχωρίου και ΜΠΑΛΑΙΙΚΑ ΤΑ Φ/Β ΧΑΛΚΙΑΣ, ΚΟΥΡΒΟΥΛΗ, ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΕΡΤ COSMOTE, ΤΟΥΛΗΣ, ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΤΟΥΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΒΕΛΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΥ, ΠΟΥΓΓΙΔΟΥ ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ.