Μια πράξη ανθρωπιάς κι αξιοπρέπειας με πρωταγωνιστές δύο εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης ανέδειξε σήμερα ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Ζέρβας, ένας υπάλληλος που εργάζεται στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας βρήκε μία τσάντα, η οποία εκτός από προσωπικά έγγραφα περιείχε και το ποσό των περίπου 1.000 ευρώ. Ο εργαζόμενος αυτός μαζί με τον επόπτη του φρόντισαν να επιστρέψουν τα χρήματα στη γυναίκα που τα είχε χάσει.

Μόλις έλαβε γνώση για το περιστατικό αυτό, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναζήτησε τον υπάλληλο στην εργασία του, για να του εκφράσει από κοντά τις ευχαριστίες του για την πράξη του.

Σε σχετική ανάρτησή του στο facebook, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έγραψε:

“Ο Τάσος εργάζεται στον τομέα καθαριότητας του δήμου μας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Πριν από λίγες ημέρες βρήκε εν ώρα εργασίας μία τσάντα με περίπου 1.000 ευρώ. Χωρίς δεύτερη σκέψη μαζί με τον επόπτη του, τον Μπάμπη, εντόπισαν την ιδιοκτήτρια και της επέστρεψαν τα χρήματα. Αναστάσιε, Χαράλαμπε, σας ευχαριστούμε. Μας κάνατε όλους πολύ περήφανους!