Εισήγηση που φέρνει τα πάνω κάτω στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Την ενοχή της ΠΑΕ Άρης για πλαστογραφία, προτείνει η ερευνήτρια της επιτροπής Δεοντολογίας, για την υπόθεση Λάσκοφ. Με αυτή, ζητά ποινή που θα φέρει αφαίρεση 6 βαθμών και 50.000 ευρώ πρόστιμο!
Σύμφωνα με το blog «Δίκη», η πρωτοδίκης Νίκη Ρεβύθη, ζήτησε συγκεκριμένες ποινές για το αδίκημα της πλαστογραφίας. Επίσης, πέρα απ’ τις ποινές για τον Άρη, εισηγήθηκε και ποινή 6 αγωνιστικών στον Λάσκοφ συν 20.000 ευρώ πρόστιμο.

Η όλη ιστορία αφορά ένα έγγραφο που είχε σφραγίδα της ΕΠΟ και την υπογραφή του πρώην Εκτελεστικού Γραμματέα, Αλέξη Δέδε. Με αυτό το έγγραφο θεωρητικά η Ομοσπονδία έδινε το δικαίωμα στον Σκοπιανό να αγωνιστεί ως επαγγελματίας στον Άρη πριν από τρία χρόνια.
Μετά την εισήγηση, το θέμα περνά πλέον στο Δικαστικό τμήμα της επιτροπής. Ήδη κλήθηκε η ΠΑΕ Άρης και ο Λάσκοφ προκειμένου να παραθέσουν τα δικά τους στοιχεία στις 10 Μαϊου. Κι εκεί θα κριθεί αν θα υπάρξει ακροαματική διαδικασία ή αν θα μπει η υπόθεση στο αρχείο.

ΠΑΕ Άρης: «Καμία ανάμειξη σε υπόθεση πλαστογραφίας»!

Στην ΠΑΕ Άρης, τώρα, είναι βέβαιοι πως δε θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Κι αυτό γιατί θα παραθέσουν όπως λένε τις απαραίτητες αποδείξεις που δε θα αφήνει αμφιβολία για την αθωότητά τους. Μάλιστα οι «κίτρινοι» εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:
«Από την πρώτη στιγμή καταστήσαμε σαφές ότι η ΠΑΕ Άρης δεν έχει καμία ανάμειξη σε υπόθεση πλαστογραφίας.
Θα αποδειχτεί αυτό και από τα έγγραφα που θα προσκομίσουμε τόσο εμείς όσο και ο ποδοσφαιριστής Λάσκοφ.
Η αλήθεια θα λάμψει σε λίγες μέρες».